x Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.6 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.
Interesse?
070 327 67 07

Koopalarm draadloos alarmsysteem

Het systeem

Het Koopalarm beveiligingssysteem voldoet aan de NCP-normen en is inclusief alarmcentrale, bewegingsmelder, magneet contact en handzender. Bovendien kan het systeem met verschillende accessoires eenvoudig worden aangepast aan uw situatie.

 


Dit systeem bevat:

Alarmcentrale (niet los verkrijgbaar)

Een gebruiksvriendelijke, efficiënte huisalarmcentrale. Aangesloten op de telefoonlijn kan de centrale vier voorgeprogrammeerde waarschuwingsnummers bellen. Het systeem heeft een nood-accu en is geschikt voor dertig zones met meerdere schakeltijden, LCD-Display en extra mogelijkheden.

Bewegingsmelder

De bewegingsmelder heeft een bereik van 9 x 9 meter. Werkt 3 tot 5 jaar op zijn eigen batterij en is huisdiervriendelijk. U krijgt geen meldingen wanneer kleine huisdieren zich rond de melder bewegen.

Magneetcontact

Het magneetcontact signaleert het openen van ramen en deuren. In combinatie met een glasbreukmelder goed bruikbaar wanneer u, of bijvoorbeeld uw grotere huisdier, vrij moet kunnen bewegen bij een ingeschakeld alarm.

Handzender

Met de handzender schakelt u het alarmsysteem gemakkelijk aan en uit, voor bijvoorbeeld een huisgenoot. Zonder code en met één druk op de knop kunt u het alarm aanzetten of uitschakelen.

Bekijk alle accessoires
Alarmsysteem bestellen
of advies op maat?
070 327 67 07
  • Contact

  • Koopalarm.nl
  • Oude Middenweg 223

    T 070 - 327 67 07
  • 2491 AG ┬áDen Haag

    F 070 - 301 98 15
Dit is contactinfo